Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
 • AGENDA: Designer pop-up 21FIERO

  Pop-ups alom volgende maand in de regio Antwerpen! Bezoek zeker ook de 3de editie van 21FIERO in Borgerhout. Recht tegenover het gemeentehuis, op het Moorkensplein 28, gaat er in het weekend van 5 & 6 mei een designer pop-up open waar 3 designers en 1 artiest aan deelnemen.

  AGENDA: Designer pop-up 21FIERO
 • SNACK: {CON}TEMPORARY FASHION DAYS/ POP-UP: terugblik

  Afgelopen week trokken 18 Belgische ontwerpers met hun stockitems naar de Antwerpse Kloosterstraat voor een vierdaagse verkoopsmarathon!

  SNACK: {CON}TEMPORARY FASHION DAYS/ POP-UP: terugblik
 • SNACK: I ♥ pop-up: 4 webshops op 1 plek

  De webshops Dinner at Seven en Goldfish gaan de hele maand Mei hun winkelgebeuren on- als offline organiseren, samen met gastwebshops Lou le Chien en Beer in Blik. Praktisch gezien betekent dit een totaalaanbod van kinderkleding, accessoires en mooie keuken - en tafelproducten te vinden op één locatie: een ruim winkelpand in de Museumstraat in Antwerpen. Voor hippe ouders en dito kids die al het moois op het web ook wel eens in levende lijve willen shoppen. Volg op Facebook voor updates! 

   SNACK: I ♥ pop-up: 4 webshops op 1 plek
 • AGENDA: Stiletto Run Hasselt 2012

  Op 27 mei, de Autoloze Zondag, organiseert Mode Museum Hasselt voor een vierde keer een Stiletto Run. Op torenhoge hakken (minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed) sprinten over een afstand van 300 meter is de exploot die je dit keer een shoppingbon van € 1500 bij La Bottega kan opleveren, als je als eerste de eindmeet haalt. De troostprijzen voor nummer 2 en 3 zijn ook niet mis: shoppingbonnen bij hetzelfde schoenenparadijs, van respectievelijk €750 en €250.

  AGENDA: Stiletto Run Hasselt 2012
 • SNACK: Milan Design Week/ Belgische modeontwerpers

  Tot eind deze week wordt Milaan overspoeld door een internationaal publiek van designliefhebbers die de nieuwste ontwerpen komen spotten op het Salone del Mobile en het uitgebreide 'off-parcours'.  Behalve een aanzienlijke delegatie Belgische designers, zijn er eveneens enkele modeontwerpers van eigen bodem aanwezig met hun interieurprojecten.

  SNACK: Milan Design Week/ Belgische modeontwerpers
page 1 of 3
Logo Flanders Fashion Institute