Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blog

 • The Post-Couture Collective Antwerp

  Met The Post Couture Collective, biedt bezieler Martijn Van Strien een antwoord op het moordende tempo in de modesector.  Van TPCC koop je geen afgewerkt kledingstuk maar een patroon en/of stuk stof dat je eender waar ter wereld kan laten lasercutten en assembleren.  Op 20 oktober 2016 lanceert The Post Couture Collective een tweede collectie, ontworpen door vijf jonge Antwerpse ontwerpers: Sofie Nieuwborg, Emmanuel Ryngaert, Sofie Gaudaen, Kjell

  The Post-Couture Collective Antwerp
 • AGENDA: MOOI Festival 2016

  Binnen enkele weken is het tijd voor het MOOI Festival in Antwerpen. Bruno Pieters zoekt uit hoe duurzaam de Vlaamse designers te werk gaan en wat we kunnen doen om nog duurzamer te worden. De Studio in Antwerpen opent zijn deuren voor dit topinitiatief en aan de planning te zien valt er heel wat te zien en bij te leren!

  AGENDA: MOOI Festival 2016
 • Ann Demeulemeester voor Biënnale Interieur 2016

  De Biënnale Interieur in Kortrijk is al aan haar vijfentwintigste editie toe, en dat wordt in stijl gevierd met uniformen voor de hosts en hostessen van Ann Demeulemeester.

  Ann Demeulemeester voor Biënnale Interieur 2016
 • AGENDA: Antwerp Fashion Weekend 2016

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober geeft modehoofdstad Antwerpen het beste van zichzelf tijdens de eerste editie van Antwerp Fashion Weekend. Verspreid over alle winkelgebieden in de Antwerpse binnenstad vinden creatieve mode-events plaats, muzikaal omkaderd voor een weekend vol fashion-fun!

  AGENDA: Antwerp Fashion Weekend 2016
 • AGENDA: Darefest 2016

  Ook geïntrigeerd door de kruisbestuiving tussen mode en technologie?  Maak je agenda leeg voor donderdag 25 augustus en zak af naar het Born in Antwerp hoofdkwartier voor Darefest.

  AGENDA: Darefest 2016
page 1 of 149
Logo Flanders Fashion Institute